Var kan jag köpa vintage Carhartt på nätet?

Redan innan vi startade Rebound var plagg från Carhartt en essentiell del i våra garderober. Enligt mig är ett par robusta och välgjorda byxor oslagbara. Medan andra planerar sina outfits uppifrån och ned (sneakerentusiaster kanske gör det vice versa) bygger jag mina outfits utifrån vilka byxor jag vill bära. Carharttbyxor kommer i en mängd olika versioner och är en av anledningarna till att dem är så populära. Med detta sagt, så strävar vi efter att ständigt erbjuda en brett utbud av typer, allt från stilrena hela vägen till välanvända med mer karaktär! Du finner alla våra vintage/secondhand-plagg från Carhartt i vår webbutik. Är det du är ute efter slut? Var lugn, det kommer snart kommer nya i liknande stil.
Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.